tisdag 2 december 2008

Tjäna SnöKon! Bli en hjälte!

Genom att jobba under SnöKon avlastar du arrangörsstaben och bidrar därigenom till att göra konventet ännu bättre! Dessutom får du tillbaka pengar från din inbetalade avgift! Ta en titt på tabellen här nedan och välj hur många pass du vill hjälpa till.

Jobba ett pass, få tillbaka 50 kronor.

Jobba två pass, få tillbaka 100 kronor.

Jobba tre pass, och du får tillbaka hela din inbetalade avgift!

Jobba fyra pass och du får dessutom gratis kaffe/te hela konventet!

Jobba alla fem pass så upphöjs du över alla dödliga i ett himmelskt ljus, och får evigt bära den stolta titeln Konventshjälte! I och med detta sällar du dig till en av de få som har SnöKons uttryckliga licens att under konventet bära en röd bandana eller turban, så att alla tydligt kan skåda din höga rang och bländas av din närvaro!1 Som om inte detta vore nog så tilldelas du även en summa av inte mindre än 4918 Exp. som du kan använda för att ge din favoritrollperson en rejäl knuff i ryggen på sin väg mot ära och rikedom!2 Dessutom förbehåller sig konventsledningen rätten att när som helst ösa  ytterligare privilegier, presenter och ohejdat beröm över Konventshjältar.

De jobb vi har att erbjuda är att sitta i kafeterian eller receptionen, städa, spelleda och kanske något annat som dyker upp. Om detta låter intressant är det bara att höra av dig via mail eller telefon och berätta hur just du kan hjälpa till! Det går även att anmäla sitt intresse på konventet, men självklart gäller först-till-kvarn, så var helst ute i god tid! OBS! Pengar betalas ut efter att du avslutat alla pass som du ska jobba. Kaffe och Exp. kan dock fås redan i början av konventet, om vi har garantier för att du kommer att jobba tillräckligt många pass för att göra dig förtjänt av det

1 Medtag egen röd bandana eller turban om du tror att du har chans att utses till Konventshjälte!
2 Motsvarar 4918 Exp i OGL-kompatibla rollspel (såsom Dungeons & Dragons 3.5 och högre), 164 Exp i WoD-kompatibla spel (såsom Vampire: the Requiem eller Streetfighter RPG) eller 123 %-enheter i BRP-kompatibla spel (såsom Mutant: Undergångens Arvtagare eller Call of Cthulhu). Övriga värdekonverteringar, samt godkännande för bruk i faktiskt spel, är upp till din lokale Spelledare/Dungeon Master/Keeper.

Inga kommentarer: