tisdag 2 december 2008

Anmälan

I år finns ingen särskild inträdesavgift till konventet, utan alla är välkomna att närvara, spela och njuta av den gemytliga stämningen i glada vänners lag. Dock krävs anmälan för att delta i samlarkortspel eller rollspel.

Anmälan till samlarkort/figurspel - individuell
Kort- och samlarfigurspelare anmäler sig individuellt till arrangören Collector’s Point för att delta i turneringar. För info om tillgängliga turneringar, avgifter, priser, samt anmälan, se www.collectorspoint.se

Anmälan till rollspel - laganmälan senast 22 dec
Anmälan består av 2 delar, dels ett e-postmeddelande, och dels en inbetalning till konventets bankgiro. Laget räknas som anmält först när båda är kompletta och har kommit konventet tillhanda. Anmälan är bindande. E-postmeddelandet skickas till snokon@gmail.com, och ska innehålla:
1) Lagets namn. Hitta gärna på något unikt och fantasieggande!
2) Namn, personnummer, adress, e-post och mobilnummer till samtliga lagmedlemmar. Här ska även tydligt framgå vem som är lagkapten (dvs. kontaktperson).
3) En lista på de äventyr ni kan tänka er att spela, i prioritetsordning. Det ni helst vill spela ger ni siffran 1, näst helst får siffran 2, osv. Tänk på att för
säkerhets skull göra listan något längre än antalet pass ni vill spela.
4) Övriga uppgifter, t.ex. vilka pass ni kan spelleda, om ni vet att ni inte kan spela vissa specifika pass, eller om någon lagmedlem har en dödlig allergi som hela konventet måste känna till.

Inbetalning sker till bankgirokonto 5885-8176, och består av:
1) 160 kr/lagmedlem vid föranmälan senast 22 dec 2008, eller 200 kr efter detta datum. Tidigt anmälda lag har även förtur över sent anmälda lag vid schemaläggningen.
2) Lagnamnet. Utan detta har vi ingen möjlighet att veta vem det är som ger oss pengar, och anmälan kan inte fullbordas. Så glöm inte att fylla i denna detalj. Konventet har ingen möjlighet att betala tillbaka felaktigt inbetalda avgifter.

Alla rollspelsäventyr är konstruerade för minst 4 spelare, varför detta är minsta antalet medlemmar per lag. Det går utmärkt att anmäla ett lag med fler deltagare än fyra, då de lagdeltagare som inte spelar hjälper till att spelleda. Lag som på detta sätt erbjuder spelledare har förtur till önskade spel, Ange tillgängliga spelledare, samt vilka äventyr och vilka pass de kan spelleda under Övriga uppgifter i anmälan.

Inga kommentarer: